۲۲ خرداد ۱۳۹۰، ۲۱:۴۲

بازنگریهای آیین نامه اجرایی نظام ارجاع از افتخارات دو وزارتخانه رفاه و بهداشت است

معاون اجتماعی وزارت رفاه با بیان اینکه وزرای بهداشت و رفاه (سابق) مشکلی با هم ندارند گفت: بازنگریهای پی درپی آیین نامه اجرایی نظام ارجاع از افتخارات دو وزارتخانة رفاه و بهداشت است.

به گزارش خبرگزاری مهر،  صمداله فیروزی ادامه داد: ما می خواهیم نظامی 60 ساله را تغییر دهیم، بنابراین هرگاه که احساس نیاز شود، آیین نامه را بازنگری و تصحیح می کنیم.

وی تأکید کرد: برای اجرای چنین طرحی، یک سری عادت ها باید عوض شود که در این راه مطمئناً خیلی مواقع منافع افراد درگیر به خطر می افتد، در نتیجه ممکن است برخی مشکلات اساسی ایجاد شود.

معاون اجتماعی وزارت رفاه با اشاره به اینکه هر انقلاب و دگرگونی باعث می شود همه ساختارها عوض شوند و مدتی طول می کشد که ساختارهای جدید به اجرای موفقیت آمیز برسند، تصریح کرد: در نظام ارجاع هم می خواهیم ساختار نظام پزشکی کشور را به کلی عوض کنیم. نمی شود انتظار داشت 60 سال نظام پزشکی حاکم را به یکباره عوض کرد.

وی با تأکید بر اینکه ما نمی گوییم کارمان بی نقص است، تصریح کرد: درست است که زمان زیادی از طرح این مسئله می گذرد و هنوز به اجرای کامل نرسیده ایم، اما به شخصه معتقدم اگر این زمان تمدید هم شود، ایرادی نیست چرا که ما می خواهیم با کمترین ایراد ممکن این طرح را سراسری کنیم. هر چه عجولانه پیش برویم، احتمال شکست بیشتر خواهد بود. الان در اجرای پایلوت طرح یکسری ایرادها را پیدا کرده ایم که درحال رفع آن ها هستیم.

فیروزی ادامه داد: ما می خواهیم با صبر، حوصله و اطمینان نظام ارجاع را پیش برده و جوانب آن را بسنجیم تا طرح به بهترین نحو ممکن اجرا شود. به نظر من کسانی که به دنبال اجرای سریع نظام ارجاع هستند، می خواهند ما در کارمان شکست بخوریم.

وی در مورد عدم تعامل دو وزارتخانه بهداشت و رفاه برای اجرای طرح تأکید کرد: عدم تعاملی وجود ندارد ، اما منکر وجود اختلاف نظرها نمی شوم. البته این امر طبیعی است چون حداقل نزدیک به چهار تا پنج هزار نفر در این دو وزارتخانه مشغول به کار هستند، در نتیجه احتمال وجود اختلاف نظر در موارد مشخص بین این تعداد آدم امری طبیعی است. بازهم تأکید می کنم علیرغم تمام جوسازی ها، دو وزیر با یکدیگر مشکلی ندارند.

معاون اجتماعی وزارت رفاه (سابق) درباره معضلاتی که در انجام آزمایشی طرح با آن مواجه شدند، نیز گفت: یکی از مشکلاتی که در اجرای طرح پایلوت با آن برخورد کردیم، بحث قراردادهای اعضای تیم سلامت با بیمه های خدمات درمانی است که در حال بررسی این مشکل هستیم.

وی ادامه داد: تیم های سلامت باید بدانند که همانند تعاونی هستند و مدیر آن ها به عنوان کارفرما، هیچ مسؤولیتی در قبال
اعضا ندارد.

فیروزی افزود: تا امروز به احتساب بودجه ای که در اختیارمان قرار داشته سعی کردیم خدمات مناسبی ارائه دهیم، اما متأسفانه بیشترین بودجة ما صرف هزینه های درمانی و دارو شده است.

کد خبر 1333840

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha